Skip to main content

Wij staan garant voor vakkundige boomverzorging.

Wolthuis Cultuurtechniek staat garant voor vakkundige boomverzorging. Van een enkele boom tot een heel bos, met ons zaag- en snoeiwerk vinden we een oplossing voor zowel gemeentes als particulieren. Als opdrachtgever hoeft u niets te doen: als we langs de openbare weg aan het werk zijn, zorgen we zelf voor een mobiele wegafzetting. Ook in stadscentra, dorpen en achtertuinen kunnen we uit de voeten. We voeren niet alleen uit, maar adviseren u ook over de gezondheid van uw boom.

Naast algemeen zaag- en snoeiwerk zijn we gespecialiseerd in uitdagende projecten; dankzij onze eigen hoogwerker, waarmee we kunnen werken tot op 17 meter hoogte en die toch zo compact is dat we ermee door een kamerdeur kunnen, zijn we flexibel en in staat om specialistische klussen uit te voeren. Ook de betere klimtechnieken schuwen we niet. Door de aanwezigheid van steeds meer elektrisch gereedschap kunnen we bovendien werken met een minimum aan geluidsoverlast en milieubelasting.

Wij staan garant voor vakkundige boomverzorging.

De aanwezigheid van onze eigen houtversnipperaar zorgt ervoor dat ons zaag- en snoeiwerk de groenste en milieuvriendelijkste biomassa oplevert die mogelijk is: hout dat anders zou worden vernietigd, kan op die manier worden hergebruikt als brandstof. We laten onze werkplek dus altijd netjes en opgeruimd achter. Met de houtversnipperaar verzorgen we niet alleen de afvoer van restafval dat overblijft bij ons eigen zaag- en snoeiwerk, het is tevens mogelijk om Wolthuis Cultuurtechniek in te schakelen voor het versnipperen van uw eigen houtafval. Bovendien zijn de als biomassa te gebruiken houtsnippers bij onze vestiging in Markelo verkrijgbaar.